Bluetooth zvučnik sa dodirnom svetlošću

3 Svetlosni nivo podesivog toplog LED svetla. U bilo kom modu osvjetljenja, boja svjetla se automatski mijenja držanjem kontakta s mrežom zvučnika. Možete prestati da dodirujete kada se pojavi vaša omiljena boja. Veliki broj 12 / 24H budilnik sa kalendarom. Bićete lako dobiti informacije o vremenu, datumu.press naprijed ili nazad na dugme da biste ga prebacili, tako lako.

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

1. Proizvod Predstavljanje Bluetooth zvučnika s dodirnom svetlošću

blob.png  

Multifunkcionalni Ovo nije samo jedna funkcija jednostavnog proizvoda , takođe je bluetooth zvučnik, budilnik, to je čak i lampica za nošenje na dodir . Uključivanjem ovog proizvoda u vaš dom . Ja ću naći   kompleks   ali jednostavni Bluetooth zvučnik donosi veliku radost .

 

Digit Alarm Clock Veliki LCD ekrani pokazuju dobro   osećaj da ovi zauzimaju n umbere, vreme i sadržaj nego što ih možete lako čitati . Smart budilnik nego što možete podesiti režim mirovanja, koji istovremeno isključuju svjetla i zvučnike . Možete odabrati svoju omiljenu pesmu kao melodiju zvona i probuditi se sa njim kako biste dobili lepo raspoloženje.

 

Bluetooth zvučnik i Mp3 plejer Opremljen naprednom tehnologijom, zvučnik bluetooth zvučnika na nožnom nivou ima tačku od 33 stopa i lako se može podudarati . Y ou može eksperimentisati stereo zvuk visoke definicije pomoću jednostavnog rada. priključak od 3,5 mm koji se koristi za USB i micro TF / SD karticu , čini ovaj zvučnik odličnim MP3 plejerom.  

 

Hand Free Fu n ction   Ugrađeni zvučnici i mikrofoni pružaju podršku za handsfree prilikom odgovaranja na pozive . Odgovorit ću vam na telefon u svom automobilu, kupatilu, kući ili kancelariji .   Telefon možete da povežete sa zvučnikom bluetooth-a bilo gde  

 

Color Change With Your Finger Savet postoje 3 nivoa osvjetljenja nivoa podesive toplo LED svjetlo na vrhu. T multikolorno će vam ukrašavati vašu kuću, spavaću sobu, paritet. to može biti slatki poklon za svoju djecu, porodice i prijatelje. Možete nagraditi za sebe  

blob.png  


 

 

 

 

2. Više detalja Bluetooth zvučnika s dodirnom svjetlošću

 

Bluetooth zvučnici + Touch LED Lampa + budilica + MP3 plejer = lampica zvučnika DY28.

<1>. Ugrađena baterija kapaciteta 4000 mAh, koja se može puniti velikim kapacitetom i 10-15 sati radnog vremena, podržava vas da uživate u muzici bilo gdje i bilo kada.

<2>. Podržano je LED displej, možete podesiti alarm i režim mirovanja

<3>. Podržani su ugrađeni zvučnici i mikrofoni, handsfree .

<4>. Snažan bežični zvučnik bluetooth 4.1 , jednostavan za povezivanje sa većinom elektronskih proizvoda .

 

blob.png 

 

 

 

 

Surround stereo muziku . W je sjajan dar za porodice, djecu i prijatelje. Razmišljam o tome koliko će biti zahvalan, da je koristio na Božić , Noć vještica , Dan zahvalnosti , Cyber ponedjeljak i crni petak .

blob.png 

 

3 Svetlosni nivo podesivog toplog LED svetla . U bilo kom modu osvjetljenja, boja svjetla se automatski mijenja držanjem kontakta s mrežom zvučnika.   Možete se dotaknuti kada se pojavi vaša omiljena boja .

 

Veliki broj 12 / 24H budilnik sa kalendarom . Biće lako dobiti informacije o vremenu, datumu. pritisnite dugme za napred ili nazad da biste je prebacili, tako lako.

3. Informacije o kompaniji i kvalifikacija proizvoda Bluetooth zvučnika s dodirnom svjetlošću

blob.png  

blob.png  

 

 

4. Pakovanje i isporuka

Pakovanje:

Boja kutija

 

CTN / PCS :

20kom

 

Dostava:

Za uzorke poslat ćemo u roku od 3 dana. Dok za bulkove, vodeće vreme zavisi od vaše prilagođavanja. Prosečno vreme je 30 dana.

 

 

5. Često postavljana pitanja Bluetooth zvučnika s dodirnom svetlošću

 

P: zašto sam izabrao tebe?
O: Imamo 6 godina iskustva u elektronici
O: Imamo sopstvenu fabriku i direktno vam pružamo.

 

P: Mogu li dobiti besplatan uzorak?

O: izvinite, ako želite uzorak da tekst, morate platiti za to i pošiljku.

 

 

P: Koliko će vremena trajati za isporuku?

O: za uzorak: 2-3 dana može se poslati, dolazi sljedećih 7 dana.

za robu: 25- 30 dana se može poslati, dolazi narednih 25-30 dana.

 

 

P: gde se nalazi vaša fabrika?

O: naša fabrika je u Shenzhen, Kina, gdje je pogodan za isporuku i isporuku.


Hot Tags: Bluetooth zvučnik s dodirnom svetlošću, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenzhen Alenbaran Technology Co, Ltd sva prava pridržana.