Punjiva Digital LED Desk Lamp

punjiva digitalna LED stolna lampa 1. Proizvod Uvođenje digitalne LED lampice za punjenje 3-stupnja svetlosti: Dodirom visokog osjetljivog zatamnjenja LED stolne lampice, možete podesiti nivo osvjetljenja u skladu sa vašim potrebama. Fleksibilna ručka lampe: Ova LED stolna lampica ima fleksibilan vrat lava, ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

punjiva digitalna LED stolna lampa

1. Proizvod Uvođenje digitalne LED lampice za punjenje

image001.jpg


Osvetljenost od 3 nivoa: dodirom visoko osetljivog zatamnjivača LED lampice za radne površine, možete podesiti nivo osvjetljenja u skladu sa vašim potrebama.

Fleksibilna ručka sijalice: Ova lampica za radne stolove ima fleksibilan vrat lavande, sa kojim možete prilagoditi ugao svetlosti po potrebi. Opseg podešavanja je oko 150 stepeni.

Multifunkcionalna LED stolna lampa: Noćna lampa WILIT U2 je dizajnirana sa dimenzionim stonom svetlom, budilnikom, kalendarom i termometrom u jednom, a ekran na ekranu ove radne ploče je takođe dimabilan, tako da vas ne ometa noćno.

Prirodna LED svetla za lice: Ova stolna lampa obezbeđuje mekano i jednolično svetlo, pogodno kao lampa za noćenje, lampu za radnu stolu, lampu za čitanje, lampu za dnevni boravak ili svetlo dnevne sobe.

Ekološki prihvatljiv i siguran za djecu: Ova LED stolna lampica koristi ekološki prihvatljive materijale, bez žive i plumbuma, ne sadrži staklo i ima dug životni vijek od preko 30.000 sati.


Broj modela

U2

Težina artikla

1,2 kilograma

Boja

Kafa

Materijal

ABS plastika u kožnoj optici

Izvor napajanja

DC 5V / 1A

Switch Style

Touch dugme

Tip sijalice

LED

Svetlosni fluks

200 lm

Snaga

5 vati

Temperatura boje

5500 Kelvin


2. Više detalja za digitalnu LED lampu za punjenje

- Izgleda lepo i prijatno. Ne oseća se je jeftino.
- Ekran je odličan. Pokazuje datum, temperaturu i vreme. Čak možete podesiti i alarme. Svetlost ekrana se može podesiti pritiskom na osjetljiv osjetljiv na dodir na zadnjoj strani.
- Sama svetlost je neverovatna. To je lijepo svetlo, belo svetlo. Ne morate da uključite svetlo u sobi kada koristite ovu lampu. Postoje tri postavke osvetljenosti (koje se mogu podešavati pomoću tastera osetljivog na dodir)

image003.jpg


Lampica se može napajati na 3 različita načina, čineći ovaj super prenosnim. Isporučuje se baterija, USB kabl i izlazni priključak za USB kabl. Zaista sam impresioniran kvalitetom i vrijednošću.

image005.jpgSvetlosni vrat može se lako pomerati nagore i nadole, a može se pomaknuti sa strane na stranu.
Lampica ima ugrađenu bateriju tako da kada ga isključite ili izgubite napajanje, pamti podešavanja vremena i alarma.
Napaja se preko USB-a. Pogodno.

image007.jpg


Ova lampa ima toliko funkcija. Postoji 3 različita opcija svetlosti, 4 ako računate 'off'. Datum, Vreme, Temperatura (u Celsius i Fahrenheit) Dan u sedmici i Alarm. Takođe možete smanjiti osvetljenost displeja tako što ćete rukom spustiti zadnju stranu osnove (suprotna strana digitalnog displeja). Volim i fleksibilnost vrata. Možete ga podesiti bilo gde od potpuno vertikalne do ugao od 45 stepeni. Takođe se može okrenuti sa strane na stranu.


3. Informacije o kompaniji i kvalifikacije proizvoda digitalne LED lampice za punjenje

image011.jpg

image013.jpg

image013.jpg

4. Pakovanje i isporuka digitalne LED lampice za punjenje

Pakovanje:

image015.jpg


Dostava:

Za uzorke poslat ćemo u roku od 3 dana. Dok za bulkove, vodeće vreme zavisi od vaše prilagođavanja. Prosečno vreme je 30 dana.

5. Najčešće postavljana pitanja za digitalnu LED lampu za punjenje

image017(001).jpg


Hot Tags: punjiva digitalna led lampa, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenzhen Carolx Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.