Digitalni budilnik Online

Digitalni budilnik Online

Sva funkcija u jednoj, ovo je alarm, buđenje i noćno svetlo. Izrađen je od ABS + PP materijala. Ima šest prirodnih zvukova. Izgradnja baterije 2000mAh može trajati najviše 10 sati i najmanja osvetljenost od 1 nedelje. Vreme trajanja baterije je 2000 sati

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Digitalni budilnik Online

 

1. Uvođenje proizvoda digitalnog budilnika Online

 

 

blob.png 

Sva funkcija u jednoj, ovo je alarm, buđenje i noćno svetlo. Izrađen je od ABS + PP materijala. Ima šest prirodnih zvukova. Izgradnja baterije 2000mAh može trajati najviše 10 sati i najmanja osvetljenost od 1 nedelje. Vreme trajanja baterije je 2000 sati.

Moderan i popularan stil. Veličina proizvoda je 128 * 76 * 30mm. Prenosna bežična mini lampa. Možete ga odneti s vama bilo gdje i bilo kada.

3- dimenziono svetlo , koje zadovoljava vaše potrebe kao što je očitavanje i pomoćno osvetljenje. Koriste se i kao noćno svetlo, buđenje i buđenje. Probudi te na najlakšem spavanju.

Inteligentni noćni režim. Provucite jedinicu da uključi toplo belo svetlo za režim noćne lampice tokom 9: 00-7: 00. Noćna lampica se automatski isključuje u roku od 3 minuta. Isključite režim svetleće lampice kroz dugme " belo " .

 

 

 

Broj modela

B1

Materijal

ABS + PP

Veličina

128 * 76 * 30 mm

Izvor svjetlosti

LED

Ulazna snaga

5V / 1A

Lifetime

20.000 sati

Baterija

2000mAh

Tip

moderno

 

 

 

2. Više detalja o Digitalni budilnik Online

blob.png 

 

 

 

Probudite se prirodnim zvukom i svetlom, zvukom i svetlošću se uključuju istovremeno. Zvuk postaje lager postepeno. Tresanjem uređaja u režim odleđivanja, svaka 10 minuta zvoni, dva puta u svemu.

Automatsko isključivanje tajmera. Ako zaboravite isključite svetlo ili ne želite da ga isključite, možete da podesite 15-90 minuta da se automatski isključi.

Timer za pištanje. Možete podesiti 15/30/60 / 90minute, kada vreme dostigne u ovim minutima ili drugim detaljnim minutima, zvoniće se zvučnim i svetlosnim treperenjem.

sa funkcijom kombinacije boje od 256 RGB ili izaberite fiksnu boju, pružajući vam jedinstveno iskustvo u boji. Možete postaviti određeno svetlo za stvaranje atmosfere. Može da funkcioniše kao 3-nivono zatamnjivo svetlo kako bi zadovoljilo vaše različite potrebe, kao što je očitavanje i pomoćno osvetljenje.

To je kompaktna kombinacija budilnika i noćnog lampi sa prirodnim zvukom i svetlima, tako da vam pomaže da spavate snažno i prirodno vas budite ujutru, što je neverovatan uređaj sa jedinstvenim izgledom.

Pogodno za odrasle, starije i bebe. To će učiniti vaš život divnim.

 

 

blob.png 

Medicinska istraživanja su potvrdila da ljudski sna ima svoj inherentan mehanizam, a prirodni proboj je u skladu sa časovima ljudskog tela. Svetlost je neophodan uslov da se prirodno probudi. To je biološki budilnik u ljudskom tijelu. Ujutro, tijelo osjeća da se svjetlo sunca postepeno pojačava, a sekreciju melatonina će se smanjiti, serotoninski sekret će se povećati i metabolizam će se ubrzati.

 

 

3. Informacije o kompaniji i kvalifikacije proizvoda digitalnog budilnika Online

blob.png  

blob.png  

blob.png 

4. Najčešća pitanja digitalnog budilnika Online

 

1.Q: Koja je tvoja najbolja cijena?
O: Naši proizvodi imaju prilično širok raspon cena za različite tipove i različite zahteve kvaliteta. Molimo vas da nas kontaktirate slobodno, bićemo zadovoljni što ćemo vam dati citat nakon prijema vaših detaljnih zahteva.

2.Q: Kako mogu dobiti uzorke?
O: Ako vam trebaju neki uzorci za testiranje, molimo vas da platite troškove isporuke i troškove uzorka. Količina uzoraka nije fiksna, ona odgovara vašim zahtevima.

3.Q: Koliko su troškovi isporuke i koliko dugo traje dok ne dobijem svoj paket?
O: Prevoz tereta zavisi od težine i veličine pakovanja i adrese vašeg dostave.
Često dobijemo winthin 3 dys nakon vaše uplate.

4.Q: Kako mogu dobiti vaš veleprodajni cenovnik?
O: Molimo vas slobodno da nas kontaktirate u trgovinskom menadžeru ili nam pošaljete upit, onda ćemo vam poslati cjenovnik i više informacija putem e-pošte.


Hot Tags: Digitalni budilnik Online, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenzhen Carolx Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.