Promena boje LED lampica za noćnu lampu

boja za promenu boje noćnog svjetla LED stolna lampa 1. Proizvod Uvođenje promjenjivog noćnog svjetla LED stona lampa 3 Osvetljenost nivoa: osvjetljenje na 3 načina: noćno svjetlo, normalno svjetlo i svjetlo za čitanje, koje mogu zadovoljiti različite lične potrebe i to je značajan dizajn za vaš bolje koristiti ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

boja koja menja noćnu lampu LED stolna lampa

1. Proizvod Uvođenje lampice za radne stolove za noćno svjetlo u boji

image001.jpg

3 nivoa osvetljenosti: osvetljenost 3 režima: noćno svjetlo, normalno svjetlo i svjetlo za čitanje, koje se mogu zadovoljiti različitim ličnim potrebama i predstavlja značajan dizajn za bolje korištenje iskustva.

Automatska promena boje: Stolna lampa sa funkcijom automatskog ciklusa 256 RGB boja ili odabrati fiksnu boju, pružajući vam zanimljivo iskustvo u boji.

Prenosni i elegantni dizajn: ORIA noćno svjetlo je izrađeno od sigurnog i zdravog materijala koji je vrlo prijatan za životnu sredinu, sa gumenim drškom je vrlo zgodan za vas da ga odnesete bilo gdje želite.

Vodootporna funkcija: Funkcija otporne na vodu savršeno za vas da ga uzmete za aktivnosti na otvorenom, poput kampiranja.

Punjiva i napajanje u slučaju nužde: Sa ugrađenom litijumskom baterijom, može se koristiti za punjenje telefona kada je telefon van mreže.


Materijal

PC + Aluminijum

CRI

> 80

Baterija

2600mAh

Neto težina

260g

LED

20kom * SMD2835

Ulazna snaga

DC 5V / 1A

Snaga

2W

Izlazna snaga

DC 5V / 1A

Paket

D90mm * 145mm

Radno vrijeme

8-24 sata


2. Proizvod Primena lampice za radne stolove za noćno svjetlo u boji

image003.jpg

image005.jpg


Ovaj šareni lanter ima ručicu za nošenje koja vam je ugodna za uzimanje na kampovanje i kuhanje, a naročito će vam se svideti njegova sposobnost da držite dovoljno duga da sjajno prisustvujete do kasno u noć. To je stvarno divan proizvod.

image007.jpg


Može da napuni vaš telefon. Samo povežite lampu sa vašim telefonom preko porta za izlaz napajanja, telefon će se napuniti baterijom koja je ugrađena u ovu lampu. Ovaj izlazni port je praktično posebno za kampovanje i druge aktivnosti na otvorenom.

3. Kvalitet proizvoda za promenu boje LED lampice za noćno svjetlo

image009.jpg


4. Naša kompanija

image011.jpg

image013.jpg


Naša kompanija se nalazi u Shenzhen Kina. Imamo sopstvenu fabriku, dve fotografije su pokazale naše radionice i izradjuju Bluetooth zvučnike. Treća i posljednja slika su naša oprema za testiranje proizvoda. Četvrta je naša zgrada, a ostalo je naša prijemna soba. Dobrodošli, posetite nas ovde.

image015.jpg

5. Pakovanje i isporuka promene boje za noćnu svjetiljku LED stona lampa

Pack480aging:

image017.jpg


Dostava:

7 dana nakon plaćanja za narudžbe ispod 500 kom.

15-25 dana za narudžbine preko 1000 komada.


6. Najčešće postavljana pitanja u boji za noćno svjetlo LED lampica

P: Da li ima vodootpornu funkciju?

Naravno prijatelj. Imala je vodootpornu funkciju: funkcija otporne na vodu savršena za vas da ga uzimate za aktivnosti na otvorenom, poput kampiranja


P: Koja je osvetljenost 3 režima?

Osvetljenost 3 režima: noćno svetlo, normalno svetlo i svetlo za čitanje, koje se mogu zadovoljiti različitim ličnim potrebama i značajan je dizajn za bolje korišćenje iskustva.

P: Mogu li prilagoditi moj logo ili bilo kakav redizajn proizvoda?
Da naravno. OEM je dostupan. Na lampe možete postaviti svoj logotip i dizajnirati svoju posebnu kutiju za pakovanje.

Mogu li da posetim vašu tvornicu?

Naravno. Naša fabrika locira u Shenzhen Kina.

Dobrodošli prijatelji iz svakog regiona da posjetimo našu fabričku i radnu fabriku.

7. Najnovije vesti

Poslala sam 150 komada ove vodonepropusne lampe zajedno sa još jednim noćnim svetlom za hotel u Australiji. Kupili su ove artikle za hotelske dekoracije i izlazne aktivnosti. Noćne noćne svetiljke su neophodne za hotele, a naši proizvodi su napravljeni od aluminijuma i PC-a, a ne od krhkog materijala.
Hot Tags: promena boje u noćnom svjetlu, led lampa, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenzhen Carolx Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.