Hotel Night Light LED Desk lamp

hotel noćno svetlo LED stolna lampa 1. Opšte Upoznavanje hotelske noćne svetlosti LED stolna lampa WARM & COOL BRIGHTNESS sa jedinstvenim oblikom: Promjenjuje se između toplog i hladnog svjetla s senzorom gravitacije; kombinacija modernog jednostavnog bežičnog dizajna i jedinstvenog oblika PORTABLE STYLE: Nema ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

hotel noćna lampa LED stolna lampa

1. Općenito Uvođenje hotelske noćne svjetiljke LED stona lampa

image001.jpg


JEDINSTVENA I KOLA JASNOST S UNIQUE OBLIKOM: Promjenjuje se između toplog i hladnog svjetla s senzorom gravitacije; kombinacija modernog jednostavnog bežičnog dizajna i jedinstvenog oblika

PORTABLE STYLE: Nema postolja za sijalicu i napaja se na baterije. Savršen je za dnevni boravak, spavaću sobu, kancelariju ili studentski dom.

LAKO ZA UPOTREBU: Ova lampa se puni USB kablom i postoji posvećenik za punjenje i bateriju. To je kontrola dodira, a na obe strane lampice postoji nekoliko senzora za dodir, možete dodirivati različite senzore da biste dobili različite nivoe osvjetljenja.


Materijal

ABS / TP

CRI

> 80

Svetlost

1525LM

Boja

Beli

Vreme punjenja

4 sata

Ulazna snaga

5V / 600mAh

Belo svetlo

3W

Temperatura boje

2900k-5500k

Težina

300g

Baterija

2200 mAh

2. Više detalja o hotelskoj noćnoj svjetlo LED stolnoj lampi

image003.jpg


Revolucija u osvjetljavanju: avantgardni dizajn svetli od vrha do dna i pruža ravnomernije i djelotvornije osvjetljenje od 360 °

LED lampa za nošenje sa zabavnim navojem: višesmerni žiroskop stvara vizuelno očaravajući gradijent koji bledi od hladnog do toplog svetla ili Vice Versa dok okrećete ovu lampu unaokolo

Uložite u zdravlje vaših očiju: svetlosni difuzor i vođica sprečavaju treperenje i štetni odsjaj

Direktan rad: jednostavno postavite dlanu da uključite / isključite, ili pomerite prstom da podesite osvetljenost

Bežična sloboda: ugrađena punjiva baterija obezbeđuje do 150 sati svetlosti na jednom punjenju

image005.jpg


Pametna stolna lampa, jedna strana za čitanje, a druga za noćno svetlo. Ovo je jedinstveni dizajn, najbolji za dekoraciju i dekoraciju stolova.

image007.jpg


Noćna lampa nije izuzetak! kombinacija svetlosnog difuzora i vodilice obezbeđuje stabilno osvetljenje koje neće treperiti ili oštetiti oči. Direktno rukovanje danju gromoglasnika za prekidač u noći su završeni! dodirne strane za kontrolu dodira omogućavaju intuitivan, siguran način rada lampice: jednostavno postavite dlan za uključivanje / isključivanje ili pomerite prst da biste bez problema prilagodili osvetljenost. Bežična sloboda dobija 150 sati svetlosti sa samo 5 sati punjenja. Postavite ga na nisku osvetljenost i LED ambijentalno osvetljenje će obezbediti neograničeno bežično osvetljenje celu nedelju pre nego što je potrebno punjenje.

image009.jpg


Revolucija u osvjetljavanju svjedoka je najnoviji proboj u kućištu! domaćin vertikalno postavljenog LED-a i neprekidnog kružnog snopa, ova noćna svjetla LED stolna lampica bukvalno svetli odozgo na dno, za ravnomernije i djelotvornije osvjetljenje od 360 °. Lampa sa zabavnim okretanjem odabira hladno svjetlo za čitanje ili rad, ili toplo osvjetljenje za opuštanje ili noćnu upotrebu i prebacivanjem između dvije jednostavnim okretanjem svjetiljke od 180 °. višesmerni žiroskop otkriva kretanje i zamenjuje trenutnu boju svetlosti sa očaravajućim efektom utapanja. Želite da oba svetla podesite lampu od 90 ° i svaku polovinu osvetli jednim bojama. Ulaganje u zdravlje vaših očiju LED osvjetljenje učinilo je ime za poštovanje očiju korisnika tako da se može koristiti duže.


3. Kvalifikacija proizvoda hotelske noćne svjetiljke LED stona lampa

image011.jpg


4. Naša kompanija

image011.jpg

image013.jpg


5. Pakovanje i isporuka hotelske noćne svetleće LED stolne lampice

Pakovanje:

Jedno pakovanje: 135 * 95 * 228mm

15kom po kartonu

Karton veličina: 50 * 24.3 * 43CM


Dostava:

Vodeće vreme je oko 30 dana


6. Često postavljana pitanja o hotelskoj noćnoj LED LED stolnoj lampi

P: Da li je baterija napajana?

Da, to je bežična lampica koja se nalazi na bateriji.


P: Da li sadrži adapter?

Ne. Ako vam je potreban adapter, molimo Vas da nam kažete prilikom naručivanja.

P: Mogu li uzeti uzorak?

Naravno da.

P: Da li je ovo vaš privatni model?

Da, to je naš dizajn i patent.

7. Najnovije vesti

Naša nova dizajnerska lampa će se pojaviti uskoro. To je srećno svetlo specijalno dizajnirano za lečenje SAD (sezonski afektivni poremećaji). Ovo je bela terapijska lampa koja može da proizvede do 10.000LUX svetlosti za terapiju SAD. Više detalja i specifikacija ovog novog proizvoda uskoro će biti objavljena.


Hot Tags: hotel night light led lamp, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenzhen Carolx Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.