Probudite Light Sunrise alarm

Vreme vašeg buđenja postepeno će se povećati za 30 minuta pre nego što ustanete, sve dok vaša soba ne bude ispunjena svetlosnim žutim svetlima. Ovaj proces promene i povećanja svetlosti stimuliše vaše telo i budi se prirodno i udobno.

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

1. Proizvod Uvođenje budilnika za sunčanje iz sunca

blob.png  

OVA LIGHT THERAPY LAMP RADA ZA SEZONSKU PREKRIVAVANJE SEZONA UZROKLJAČI DISORDER (Smanjite SAD) : Ne mogu vam pomoći da podesite svoj telesni sat simulirajući izlazak sunca. Ja teško osećam sunce sa zavesom za tišinu i treba mi veštačka svetlost da te probudim, mislim da je ovaj proizvod pogodan za vas.

 

 

WAKE UP WITH SUNRISE SIMULATION : I t će početi da svetli prije. : Postepeno će svetleti od najtamnijeg svetlosti do najsvetlijeg svjetla 30 minuta unaprijed prije vremena alarma.   Budući da se alarm isključio , svetlost dobija veliku snagu, kao što je prirodno uzbudljivo sunce da vam pomogne da ustanete uz užitak i udobnost. Kada započnete svetlo ili alarm pokreće, možete ih isključiti.

 

BEST WAY TO WAKE UP : Ne volim tradicionalni budilnik koji vas probudi sa " BEEP-BEEP-BEEP ". U svom malom tijelu ima pet prirodnih zvukova (pjesma Thrush, Singing Kingfisher, Cuckoo singing, Waves and Thunderstorm) , svaki dan možete odabrati omiljeni zvuk i probuditi se sa njim. Isto tako, ima 12/24 sat (am / pm) sposobnost.

 

EYE-CARE LIGHT sa 3 LIGHT SETTINGS : I t može se koristiti kao svetlo za tablete, jer ima tri postavke osvetljenja koje vam pomažu da osvježite svoje radove - od dana rada. Tiho svetlo će štititi vaše oči kada čitate i radite zanatske radove.

 

MODERNI PROMET MODE : U suprotnom radu monotonije jedne boje svetlosti , ovo svetlo ima Auto ciklus 256 RGB kombinacije boja . Kada vam date naredbu (pritisnite dugme za režim), to može cirkularno da svetli sam po sebi. Možete ponovo da je naređete da biste ga zaustavili u željenoj boji. W je neverovatan poklon.blob.png  

 

blob.png  

 

 

 

 

 

 

 

2. Više detalja o budilniku izlaznog budilnika

blob.png  

Namenjen je ljudima koji imaju problema da ustaju ujutru. Njen postepeni izlazak čini vas budnim, mekim i prirodnim, kao što je zima ljeta. U slučaju da " uživate " tako nežno i zaboravite da se probudite, pet prirodnih zvukova ( pevanje trbuha, pjevanje Kingfisher-a, kukavičje pevanje, talasi i grmljavina ) pomoći će vam da se svetlost probudi zajedno. Dobro je osećanje koje se budi svežim i energičnim.

blob.png

 

 

Vreme vašeg buđenja postepeno će se povećati za 30 minuta pre nego što ustanete, sve dok vaša soba ne bude ispunjena svetlosnim žutim svetlima. Ovaj proces promene i povećanja svetlosti stimuliše vaše telo i budi se prirodno i udobno.

 

 

Ulazna snaga:

5V / 1A

Ugrađena litijumska baterija:

3600 mAh

Boja:

Beli

Lifetime:

Do 20.000 sati

Težina:

400g

Težina paketa:

520g

Max.Lumens:

250LM

Vremenski formati:

12H / 24H

Vrijeme punjenja:

2 sata

 

Radno vrijeme:

Stalno radi oko 10 sati niske osvetljenosti, 5 sati srednje osvetljenosti, 2 sata visoke osvetljenosti i 10 sati promjene boje

 

5 ugrađenog prirodnog zvuka :

Trbušnjak, gusar, kukavica, talas, grmljavina

 

Sertifikacija proizvoda :

FCC , CE , RoHs , PSE

Raditi   temperatura okoline :

-5 ℃ - +40 ℃


 

 

3. Informacije o kompaniji i kvalifikacija proizvoda za budilnici Sunrise budilnici

blob.png  

blob.png  

 

4. Pakovanje i isporuka budilnika Sunrise budilnika

 

Pakovanje:

Boja kutija

 

CTN / PCS :

20kom

 

Dostava:

Za uzorke poslat ćemo u roku od 3 dana. Dok za bulkove, vodeće vreme zavisi od vaše prilagođavanja. Prosečno vreme je 30 dana.

 

5. Često postavljana pitanja o budilniku izlaznog budilnika

 

P: Možete li prihvatiti OEM?

O: Da, možete dizajnirati logo, pakovanje i specifikacije, itd. ti želiš.

 

P: šta je sa tvojim uzorkom?

O: mi pružamo uzorak, a vi trebate platiti za to i otpremiti.

 

P: Koje su prednosti vaše kompanije?

O: mi smo proizvođač , možemo Vam direktno pružiti usluge.

O: imamo 6 godina iskustva u izvoznoj trgovini.

O: nalazili smo se u Šenzenu, gde se nalazi pored luke Šenžen.

 

P: Da li prihvatate malu porudžbinu?
O: Da. Ali različita količina narudžbine ima različitu cenu.


Hot Tags: Wake Up Light Sunrise budilnik, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenzhen Carolx Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.