Terapija probudi svetlost

Terapija za buđenje 1, Upoznavanje proizvoda sa terapijom za buđenje proizvoda Karakteristike proizvoda BRAKE MODE PROMENE - Sa automatskim ciklusom 256 RGB boja. Umirujuće kada cirkuliše, a može da trepće ili možete da ga zamrznete bilo koju boju utiče na vaše raspoloženje! savršen i zanimljiv poklon ....

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Terapija probudi svetlost

1 , Upoznavanje proizvoda sa terapijom za buđenje

Terapija probudi svetlost

Karakteristike proizvoda

MODERI PROMENE BOJA - Sa automatskim ciklusom kombinacije boje od 256 RGB. Umirujuće kada cirkuliše, a može da trepće ili možete da ga zamrznete bilo koju boju utiče na vaše raspoloženje! savršen i zanimljiv poklon.

FUNKCIJA SIDE POMOĆA - Jedinstveno crvenkasto narandžasto svjetlo i zvuk pomoću mekog spavanja koji može brzo uspjeti spavati. Pritisnite taster +/- da biste izabrali zvuk pomoći za spavanje (talas, kiša, kapljice kapljice, bijeli šum)

NAJBOLJI NAČIN ZA POČETAK - 4 prirodnog buđenja zvuka: drvo prasina, pjevač kraljevskog psa, beli buci, klasični zvonovi. Intenzitet svetlosti postepeno se povećava i postiže pun intenzitet u vremenu alarma, baš kao prirodni sunčani izlazak koji vam pomaže u dobijanju ugodno i ugodno.

LAKO ZA OČUVANJE SA 3 LIGHT SETTINGS - Koristite podesivo prirodno svjetlo (bez blica ili sjaja) kako biste osvježili dane iz kuće. Lepo mekano osvjetljenje s toplim bijelim sjajem je lijepo kao tamna noćna svjetlost, ali također može biti dovoljno svijetle za čitanje i zanatske radove.

PRIMENA - Odgovarajuće za noćno svetlo, atmosferski ambijent, budilica, noćna lampa za bebe, noćno svetlo za bebe, svetlo za slučaj opasnosti itd. Možete ga koristiti u zatvorenom prostoru, na otvorenom i kampovanju.


2 , Roduct Specifikacija terapije probuditi svetlo

Terapija probudi svetlost

Veličina proizvoda

155 * 155 * 90 mm

neto težina

410 g

Jedinstveni paket paketa

180 * 180 * 115 mm

materijal

Visoko transparentan PC

Materijal za pakovanje

Kutija za četiri boje.

Bruto težina

600 g

Količina / 20 stopa rezervoara

7200 kom

Količina / 40 stopa rezervoara

14256kom

Kabinet veličine 40 metara.

16200kom


3 , Detaljne slike terapije probudite svetlo

Terapija probudi svetlost

Koristi se kao lampa za noćnu noć: Svetlosno svetlo u boji koje se može zatamnjavati može da služi kao mala atmosferska stolna lampa ili noćna lampa. Lampa ima dva načina rada, tri nivoa toplo-belog režima rada i mod modifikacije boja. Postoji 16 miliona lijepih boja koje možete odabrati da biste zadovoljili svoju sobu i raspoloženje.

image007.jpg

boot

Dugo pritisnite (oko 3 sekunde) "ključ za napajanje", osvetljenje LED ekrana.

Proizvod je spreman za unos radnog režima.

Podesite vreme

1. Pritisnite taster "podešavanje vremena" i izaberite 12-satni ili 24-satni sistem pomoću tastera "+" "-" i potvrdite dugme "setting time".

U 12 sati, na ekranu se prikazuju "AM" i "PM".

2. Pritisnite taster "podešavanje vremena", a vrijeme na ekranu će treperiti, kombinovati tastere "+" i "-", podesiti vrijeme za trenutno vrijeme i pritisnuti dugme "time setting" za potvrdu.


4 , Kvalitet proizvoda terapije probudi svetlo

Terapija probudi svetlost

Cena agenta molimo da se obratite korisničkoj službi radi daljih konsultacija, koncesija cijena, visokih troškova, direktnih proizvođača za proizvodnju proizvoda, osiguranja kvaliteta, dobrodošlih agentima da se konsultuju !!!


5 , pakovanje i isporuka terapije probudi svetlost

Pakovanje

Terapija probudi svetlost

Proizvod (mm)

155 * 155 * 90 mm

po kutiji / PCS

18 KOMADA.

Pakovanje: (mm)

180 * 180 * 115mm

Veličina kutije (cm)

555 * 555 * 250mm

Materijal

visok transparentni PC

neto težina

12KG.

Dodaci

korisnički priručnik (6 jezika), USB kabl za punjenje

bruto težina

12.8KG.


Dostava:

Pakovanje je u neutralnoj engleskoj ili kineskoj standardnoj ambalaži, ako je minimalna narudžbena količina prilagođenog štampanja paketa 1000PCS.

Vrijeme isporuke: trebamo 3-5 radnih dana za 100PCS sa našim standardnim pakovanjem, a 10-15 radnih dana za 1000PCS.

Uslovi plaćanja: 30% depozit, prije nego što se druga roba otprema.


6 , FAQ o terapiji probudi svetlost

1. P: Da li prihvatate OEM uslugu?

O: Da, usluga velikog digitalnog snabdevanja OEM / ODM usluga: prilagođeni logotip slučaja, prilagođeni paket, prilagođeni priručnik, prilagođeni logotip za pokretanje.

2. P: Koje je vreme isporuke za OEM / ODM nalog?

A: 5-7 radnih dana nakon potvrđivanja svih podataka o narudžbi.

3. P: Kako sam mogao dobiti uzorke?

O: Zahvaljujući većini naših proizvoda proizvodi koji se najviše prodaju, Velika Digital ne nudi besplatne uzorke. Ako želite naručiti uzorak za provjeru, molimo vas da platite uzorke i naknadu za isporuku. Nakon toga, kada nam postavite narudžbu, mi ćemo vam vratiti naknadu za uzorak ili poslati još jednu stavku besplatno.

4. P: Kakav način transporta?

A: DHL / FedEx / UPS / EMS je prihvaćen.

5. Koliko dana uzorci mogu biti poslati?

SVEDOK VUJINOVIĆ -


7, Najnovije vesti

Prirodno svetlo za buđenje je neka vrsta pametna stolna lampa koja simulira sunčevu svetlost letnjeg jutra i budi se prirodno kroz postepeno poboljšano svetlo.


Hot Tags: terapija probudi svetlost, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenzhen Carolx Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.