Lampa za buđenje

Novi način pomoći za spavanje - simuliranjem zalaska sunca i podešavanjem vremena zalaska sunca, ovo svetlo će učiniti blago svetlo koje će vam pomoći da spavate. Kada svetlost postane tamna, znači vreme za spavanje. Sunrise simulirano buđenje - 30 minuta pre nego što se alarm isključi, svetlost koja se probudi postepeno se menja od 0% svetlosti do 100% i polako vas probudi od dubokog sna. Kada se alarm isključi, prirodni zvuk ili radio će se igrati u trajanju od dva minuta da vam donesu sveže jutro. Šest prirodnih zvukova i FM radio - postoji 6 prirodnih zvukova (čista muzika, ptice, šuma, talasi, zvučni signal) kao zvuk alarma, a možete izabrati i omiljenu osobu koja vas probudi svakog jutra prirodni zvuk i miris oko tebe i dao ti predivan dan.

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

1.Proizvodi Uvođenje lampice za buđenje

blob.png 

7 boje s podesivom osvetljenošću - Postoji šest boja u boji i podesivo toplo svjetlo koje možete odabrati da osvjetite svoju sobu. Možete da podesite svetlo u boji kako bi se automatski razmenjivali jedan po jedan ili samo izabrali željenu boju u boji za sobu. Toplo svetlo ima deset nivoa osvetljenosti koji odgovara svim situacijama.

T ovdje su 7 boja koje možete promijeniti, a 6 boja u njoj je hromatska boja , 1 je toplo svjetlo možete prilagoditi. S Boja boja će vam bolje i bolje dekorirati svoju sobu. Možete odabrati jednu boju koju volite. Njegovo toplo svetlo ima 10 nivoa, a svaki od njih može da izabere da vam odgovara.

 

Ovo je vruća lampa za buđenje sa FM radioom.

Boja je dodirljiva sa različitim nivoima osvjetljenja.

blob.png 

 

Postoje dve linije za ovu lampu za buđenje, jedan je punjač, a drugi je antena. Ova lampa za buđenje ne poseduje ugrađene baterije kao što su naši drugi projektanti, ona mora biti povezana sa strujom za rad. I antena se koristi u radio režimu.

 

blob.png 

 

Učinjeno simulaciono raspoloženje je korisno za spavanje. Takođe, može se smatrati lampom raspoloženja kao i kućnim dekorom za vašu spavaću sobu.

blob.png 

Novi način pomoći za spavanje - simuliranje zalaska sunca i podešavanje vremena zalaska sunca, ovo svetlo će   napravite blago svetlo da vam pomogne da spavate. Kada svetlost postane tamna, znači vreme za spavanje.

 

Sunrise simulirano buđenje - 30 minuta pre nego što se alarm isključi, svetlost koja se probudi postepeno se menja od svetlosti od 0% do 100%, a ponizno vas probudi od dubokog sna.   Kada se alarm isključi, prirodni zvuk ili radio će se igrati u trajanju od dva minuta da vam donesu sveže jutro.

 

Šest prirodnih zvukova i FM radio - postoji 6 prirodnih zvukova ( čista muzika, ptice, šuma, talasi, zvučni signal) kao zvuk alarma, a možete izabrati omiljenu osobu koja vas provodi svakog jutra prirodni zvuk i miris oko tebe i dao ti predivan dan.

 

 

 

2. Više informacija o lampi za buđenje

 

 

blob.png 

METODE NASTAVE: ako radite, možete povezati svoj alarm na računar pomoću USB kabla . Ili priključite adapter na električnu mrežu u svom krevetu . Možete koristiti tri AAA baterije (nisu uključene) kao rezervne snage za kampovanje ili putovanje . 12/24 sat LED displej je podrška.

 

SNOOZEN FUNKCIJA: p ress the   dugme za dremež kada se dvoumilni alarm isključi , a zvuk će se reprodukovati nakon 5 minuta, takođe traje 2 min. Možete da pritisnete druge tastere da biste je zaustavili bez snooze. Osim toga, može vas odvojiti od radijacije sa vašeg mobilnog telefona.

 

3 Režimi podešavanja vremena (svetli dim-isključeni)
Zatamnitelj vam omogućava da postavite ekran na svetlije podešavanje tokom dana , i meku postavku tokom noći. O r možete isključiti TIME DISPLAY.

 

Postoje tri režima snage koje možete izabrati, USB, poglavlje i baterije , ali ne uključuju baterije.

Imajte na umu da se baterija koristi samo za vremensku memoriju i alarmne satove. Ne može da podrži LED svetla.

 

Držite se dalje od mobilnih , Držite se dalje od radijacije, Držite zdravlje za svoju decu, Neka djeca raste čvrsto.

 

 

 

 

3. Podaci o kompaniji i kvalifikacija proizvoda za lampu za buđenje

blob.png  

blob.png  

 

4. Pakovanje i isporuka lampice za buđenje

Pakovanje:

Boja kutija

 

CTN / PCS :

20kom

 

Dostava:

Za uzorke poslat ćemo u roku od 3 dana. Dok za bulkove, vodeće vreme zavisi od vaše prilagođavanja. Prosečno vreme je 30 dana.

 

5. Često postavljana pitanja lampice za buđenje

P: Možete li direktno dostaviti?

O: Da, možemo. mi smo proizvođač koji se specijalizuje za buđenje svetlosti, stona lampa, bluetooth zvučnika i zvučnika.

 

P: Kako šaljete robu?

O: mi obezbeđujemo isporuku okeana, vazdušni transport i ekspresnu isporuku.

 

P: Mogu li naručiti LOGO.

O: Da, mi nudimo uslugu OEM-a, pored logotipa, naručite i specifikaciju i pakovanje.

 

P: Mogu li naručiti mali?

O: Da, ali drugačija cijena za različite iznose.


Hot Tags: Svetiljke za buđenje, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja
Upit
Srodni proizvodi

Copyright © Shenzhen Carolx Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.